tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post5587819703518594409..comments2023-07-18T05:28:33.486+02:00Comments on Édes és Keserű: Nyuszi hopp...Verahttp://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-61931684747339475192011-04-20T08:12:04.211+02:002011-04-20T08:12:04.211+02:00Honey-ginger carrot cake
Ingredients:
250 g flou...Honey-ginger carrot cake<br /><br />Ingredients: <br />250 g flour<br />200 g carrot, finely grated<br />150 g softened buter<br />120 g brown sugar<br />2-3 tbsp honey<br />4 large eggs<br />150 ml milk<br />1 pack of baking powder<br />3 tsp. Ground ginger<br />Zest of 1 lemon<br />Seeds of 1 vanilla<br /><br />Cream cheese frosting:<br />250 g cream cheese<br />100 g softened butter<br />Zest of ½ lemon<br />1 tbsp caster sugar (or according to taste)<br /><br />Heat the oven to 180 C. Line a 24cm cake tin. Sift the flour, ginger, baking powder together. Beat the eggs with the sugar until creamy and citrus zests, vanilla seeds and honey. Stir in eggs and milk, then the carrots and fold everything into the flour mixture. Bake for 1 hour or until a skewer comes out clean. <br />For the frosting, beat the butter and icing sugar together until soft and then beat in the cream cheese. Chill the mixture until it's thick but spreadableVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-30815678209117664572011-04-20T08:11:47.373+02:002011-04-20T08:11:47.373+02:00Asri,
thanks for the kind words. :)Asri, <br />thanks for the kind words. :)Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-74558521886444936512011-04-20T06:36:42.660+02:002011-04-20T06:36:42.660+02:00Vera, you always make such many inspiration for us...Vera, you always make such many inspiration for us and me of course :). Youre so talented on doing everything aspect toward food photography . Thanks for sharing and have a great day!Food and storyhttps://www.blogger.com/profile/08562658839416104396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-29278780571886822352011-04-20T03:58:43.419+02:002011-04-20T03:58:43.419+02:00I would love to have this carrot cake recipe in en...I would love to have this carrot cake recipe in english :) soldier01wife@gmail.com<br /><br />Thank youBrown Family funhttps://www.blogger.com/profile/17148760793749220998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-17686482982698540192011-04-19T21:06:10.800+02:002011-04-19T21:06:10.800+02:00Kati,
Én meg ne ismerem a viccet :)
örülök, hog...Kati,<br /><br />Én meg ne ismerem a viccet :) <br /><br />örülök, hogy ízlettek a sütik, szerintem nem fogod megbánni ezt sem. Én még nem tudom mit süssek....talán nem is sütök, hanem valami krém lesz :)<br />20.hét és már nagyot nőtt a pocakom, a kismanó meg nagyon aktív, bukfencezik folyton :)))Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-79118349773223339962011-04-19T20:44:31.400+02:002011-04-19T20:44:31.400+02:00A répatortáról mindig az az idétlen vicc jut az es...A répatortáról mindig az az idétlen vicc jut az eszembe( répatorta van??),nem is értem,mi a vicces benne, bár akkor lehet,hogy csak én vagyok idétlen...:D<br />Ezt fogom megsütni húsvétra, eddig még minden sütid nyerő volt!<br />A kis marcipánrépák nagyon cukik!<br /><br /><br />20.hét??? Az már a félidő...szép időszak... :)Pötipitehttps://www.blogger.com/profile/11685463176689664116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-78166578384383890462011-04-19T19:43:02.898+02:002011-04-19T19:43:02.898+02:00Bévé,
hát igen, már 20. hét.... tényleg hipp-hopp....Bévé,<br />hát igen, már 20. hét.... tényleg hipp-hopp...<br /><br />Eszter,<br />Köszi szépenVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-15365298617285168332011-04-19T10:12:24.535+02:002011-04-19T10:12:24.535+02:00Mennyire megkóstolnám...irtó jól néz ki!
Szeretnél...Mennyire megkóstolnám...irtó jól néz ki!<br />Szeretnélek invitálni egy játékra, kérlek nézz be hozzám!Eszterhttps://www.blogger.com/profile/03300302186639211000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-9030879451045929042011-04-18T22:43:24.973+02:002011-04-18T22:43:24.973+02:00És hipp-hopp, mindjárt anyuka leszel! :))) Gyönyör...És hipp-hopp, mindjárt anyuka leszel! :))) Gyönyörű a fotó, mint mindig.bévéhttps://www.blogger.com/profile/03237901645902933495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-89137090223436542962011-04-18T20:04:37.275+02:002011-04-18T20:04:37.275+02:00Pauli,
Thanks a lot :)
Kriszta,
Az ilyen könnyű s...Pauli,<br />Thanks a lot :)<br /><br />Kriszta,<br />Az ilyen könnyű sütiket én is szeretemVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-70364471075602282562011-04-17T15:20:47.450+02:002011-04-17T15:20:47.450+02:00Nagyon jól néz ki!Imádom!Nagyon jól néz ki!Imádom!Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-1638219457372270422011-04-17T13:59:27.000+02:002011-04-17T13:59:27.000+02:00I love your photos:) The food stylization is alway...I love your photos:) The food stylization is always perfect as well!Paulihttp://paulinakolondra.pl/blognoreply@blogger.com