tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post5682934459202590038..comments2023-07-18T05:28:33.486+02:00Comments on Édes és Keserű: Első találkozás: tápiókaVerahttp://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-61607603269834152012011-03-01T14:48:27.496+01:002011-03-01T14:48:27.496+01:00Mindig a Csengetett Mylord jut eszembe róla, az a ...Mindig a Csengetett Mylord jut eszembe róla, az a rész amikor Mrs. Lipton kanalazza a lekvárt Lady Lavendernek a tápiókapuding tetejére. :DDD Én azt hiszem kétszer főztem eddig tápiókát, és a héten fogok újra, csak nem gyöngyöt, hanem maniókagyökeret.chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-47794690601121672112011-02-28T22:12:30.622+01:002011-02-28T22:12:30.622+01:00Irány az Ázsia Bt, majd a konyha. Ilyet még nem ké...Irány az Ázsia Bt, majd a konyha. Ilyet még nem készítettem. Itt az ideje.Foodafokhttps://www.blogger.com/profile/08548985911656321391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-82241378702887615322011-02-28T16:30:17.887+01:002011-02-28T16:30:17.887+01:00Tapioca in coconut cream with caramellized mango
...Tapioca in coconut cream with caramellized mango<br /><br />Ingredients:<br />350-400 ml coconut milk<br />200 g tapioca pearls<br />3-4 tbsp sugar (or to taste)<br />about 1.5 l water<br /><br />mango<br />2-3 tbsp sugar<br /><br />Bring the water to the boil over high heat. Add tapioca pearls and stir until liquid returns to the boil, then stir occasionally until pearls are translucent (10-15 minutes). Drain through a fine sieve and rinse under cold running water.<br />Combine coconut milk and sugar in a small saucepan and bring to the boil. Remove pan from heat and add tapioca pearls refrigerate until required. <br />For the caramell warm up the sugar. When it turned liquid, add sliced mango.Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-78350881378375491072011-02-28T16:19:08.258+01:002011-02-28T16:19:08.258+01:00Reni, még véletlenül se hasonlít az állaga a kaviá...Reni, még véletlenül se hasonlít az állaga a kaviárra. Az utóbbi roppanós, könnyű, a tápióka meg tömött. Ennél jobban tényleg nem tudom leírni....Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-53156264800655972342011-02-28T11:38:35.286+01:002011-02-28T11:38:35.286+01:00Olyan az állaga a gyöngyöknek, mint a kaviárnak, v...Olyan az állaga a gyöngyöknek, mint a kaviárnak, vagy attól teljesen eltérő? <br />Nagyon izgatja még mindig a fantáziám :)Renihttps://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.com