tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post7381445002826002806..comments2023-07-18T05:28:33.486+02:00Comments on Édes és Keserű: Ötéves az Éva magazinVerahttp://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-64070497304483559242012-03-24T21:07:16.405+01:002012-03-24T21:07:16.405+01:00Zazálea,
nagyon köszönöm :)
tudom tartozom neked e...Zazálea,<br />nagyon köszönöm :)<br />tudom tartozom neked egy magyarázattal a citrom mousse képhez, de mostanában nem volt rá időm újra felállítani a szettet. A lényeg, hogy balról volt egy nagy ezüst derítőlap, és nagyon szűrt fénynél fotóztam.Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-20355266187492856852012-03-24T12:43:32.968+01:002012-03-24T12:43:32.968+01:00azért nehéz kommentelni, mert minden post alá ugya...azért nehéz kommentelni, mert minden post alá ugyanazt tudom csak írni, az meg úgy unalmas. bár az si igaz, hogy a táskáim esetén nem bírom megunni a szép szavakat,ezért akkor ideírom, Veronika:<br />fantasztikusak a képek, az ízek, a csodák, fantasztikusak. napestig nézegetem is őket.<br />:)zazáleahttps://www.blogger.com/profile/03602355620886731133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-6085884859239845872012-03-23T14:00:56.476+01:002012-03-23T14:00:56.476+01:00Orsi,
és a recept hogy tetszik? és a többi kép? :)...Orsi,<br />és a recept hogy tetszik? és a többi kép? :)Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-23176749501122458102012-03-22T09:39:19.456+01:002012-03-22T09:39:19.456+01:00Éééés igen, ott a torta :)) ...magazin beszerezve!...Éééés igen, ott a torta :)) ...magazin beszerezve! Gratulálok!Csibehttps://www.blogger.com/profile/09731112192558683720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-77192781606710878522012-03-21T10:31:59.482+01:002012-03-21T10:31:59.482+01:00Kedves Gasztroblogger!
Díjaznánk a főztödet! Íme ...Kedves Gasztroblogger!<br /><br />Díjaznánk a főztödet! Íme egy igazán Neked való kihívás: áprilisban egy karton, azaz hat palack kiváló Patricius bort nyerhetsz, ha elkészíted és posztolod a blogodon a borhoz szerinted legjobban illő borfalatot! <br /><br />Minden héten másik borhoz várunk recepteket, Te kiválasztodki a bort, amihez főzöl majd, mi pedig térítésmentesen elküldjük azt Neked.<br /><br />3 kritériumot kell teljesítened a borfalat elkészítésénél:<br /><br />• ízvilágában legyen az adott borhoz illő<br />• legyen fingerfood jellegű (ne kelljen hozzá tányér és „komoly” evőeszköz)<br />• szezonális hozzávalókat is használj<br />Ha szeretnél résztvenni a versenyben, a következőket kell tenned:<br />• Írd meg MÁRCIUS 26-ig az info@patricius.hu e-mailcímre, hogy az alábbi borok közül melyikkel szeretnél főzni és ne felejtsd el megadni a postázási címedet! A boroknál adj meg preferencia sorrendet, mert boronként 10 palack a verseny rendelkezésre álló keret, így ha az általad megjelölt bor már elfogyott, akkor az általad sorban megjelölt következő bort küldjük helyette.<br /><br />• Mi elküldjük Neked a bort március 31-ig.- sem a borért, sem a szállításért nem kell fizetned!<br /><br />• Te készítsd el a borhoz illő borfalatot, amit fotóval és receptleírással posztolj a blogodon az adott bor versenyhetének utolsó napjáig, majd küldd el a recept linkjét a fenti e-mailcímre. <br /><br />• Növeld a nyerési esélyeidet és posztold a recepted linkjét a Patricius Borház Facebook oldalán is és szavaztasd meg a barátaiddal, mert az adott héten a legtöbb lájkot kapott recept készítője is nyer majd egy palack bort, sőt a FB oldalon az adott heti szavazók között is kisorsolunk egyet!<br /><br />Versenyhetek és Borok <br /> Április 2 – Április 8. Patricius Tokaji Furmint 2010 /száraz <br />Április 9 – Április 15. Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2009/száraz <br /> <br />Április 16 – Április 22. Patricius Tokaji Késői szüretelésű Katinka/édes <br /> <br />Április 23 – Április 29. Patricius Tokaji 4 puttonyos aszú 2003/édes <br /> <br />Bízunk benne, hogy kellőképpen felcsigáztunk! Ha szeretnél részt venni a versenyben, látogass el a Fűszer és Lélek gasztroblogra a részletekért, a blogon áprilisban minden héten megtalálod majd az eredményeket és egy-egy inspirációs receptet az adott hétre!<br /><br />Üdvözlettel: Fűszeres Eszter és a Patricius BorházPatricius Wineryhttps://www.blogger.com/profile/09029271229407593639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-6548791844134089812012-03-20T23:28:09.019+01:002012-03-20T23:28:09.019+01:00hogyne :) veronikastuderphoto@yahoo.comhogyne :) veronikastuderphoto@yahoo.comVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4513251405792378768.post-70319982299074843512012-03-20T22:35:01.713+01:002012-03-20T22:35:01.713+01:00Nagyon szép képek, guszta minden!:)E-mail címed va...Nagyon szép képek, guszta minden!:)E-mail címed van ahova lehetne írni (lenne egy kérdésem)?Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.com