2010/07/10

Édes ravioli


Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szerette volna a raviolit. Ez annak egy édes verziója, ricottával és meggyel (cseresznyével) töltve. Leves után, porcukorral megszórva vagy vanília-, csokoládésodóval leöntve egy komplett főétel is lehet, nem csak desszert.
Ez a recept még hétfőn jelent meg a Gasztrotippen, de hátha valaki még nem olvasta.

7 megjegyzés:

Csibe írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Csibe írta...

De jó ez is, a fotó pedig kedvenc! :) ...és az a kis villaaa!!!

Alexandra írta...

Hiányoltalak a Goldenblog első 10 helyezettje közül... :(
De majd legközelebb! :)

Anyák napján az egyik helyi étteremben desszertként gorgonzolás raviolit ettem mézzel. Próbáld ki. Már én is beszereztem minden hozzávalót hozzá, épp csak még nem készítettem el.

Vera írta...

Orsi!
köszi :) a villát a szokásos antik piaci látogatáson találtam.

Alexandra!
Én már azon is meglepődtem,és örültem neki, hogy az 50-ben benne vagyok.
Ez a ravioli nagyon jól hangzik. Csak megfőzték és mézet csurgattak rá? Ki si fogom próbálni, imádom a sajtokat.

chriesi írta...

Itt a hétfői ebédem. :D Isteni ez a kép, hát még ami rajta van!

Vera írta...

csak nem a kancsó tejre gondolsz? :)))

chriesi írta...

Amilyen meleg van most az jobban is esik. :D Vacsora lesz belőle, most fagy ki éppen a túró. :)

Related Posts with Thumbnails