2010/07/10

Édes ravioli


Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szerette volna a raviolit. Ez annak egy édes verziója, ricottával és meggyel (cseresznyével) töltve. Leves után, porcukorral megszórva vagy vanília-, csokoládésodóval leöntve egy komplett főétel is lehet, nem csak desszert.
Ez a recept még hétfőn jelent meg a Gasztrotippen, de hátha valaki még nem olvasta.

7 megjegyzés:

Csibe írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Csibe írta...

De jó ez is, a fotó pedig kedvenc! :) ...és az a kis villaaa!!!

Alexandra írta...

Hiányoltalak a Goldenblog első 10 helyezettje közül... :(
De majd legközelebb! :)

Anyák napján az egyik helyi étteremben desszertként gorgonzolás raviolit ettem mézzel. Próbáld ki. Már én is beszereztem minden hozzávalót hozzá, épp csak még nem készítettem el.

Édes és Keserű írta...

Orsi!
köszi :) a villát a szokásos antik piaci látogatáson találtam.

Alexandra!
Én már azon is meglepődtem,és örültem neki, hogy az 50-ben benne vagyok.
Ez a ravioli nagyon jól hangzik. Csak megfőzték és mézet csurgattak rá? Ki si fogom próbálni, imádom a sajtokat.

chriesi írta...

Itt a hétfői ebédem. :D Isteni ez a kép, hát még ami rajta van!

Édes és Keserű írta...

csak nem a kancsó tejre gondolsz? :)))

chriesi írta...

Amilyen meleg van most az jobban is esik. :D Vacsora lesz belőle, most fagy ki éppen a túró. :)

Related Posts with Thumbnails