Az elmúlt napokban többször is elvágtam és lereszeltem az ujjam, kisebb égési sérüléseket szenvedtem, nyakig úsztam a csokoládéban, úgyhogy kellett egy kis szünet és valami sós a sok édesség után.
Ugyan nem tipikus karácsonyi vacsora, de mindenképp megér egy próbát ez az őzgerinc. A borókabogyó, vörösbor és áfonya fantasztikusan harmonizál egy falatban. A jó, testes vörösbor pedig elengedhetetlen egy ilyen vacsorához.
Recept a Dining Guide-on.
6 megjegyzés:
Szerntem meg tipikus karácsonyi vacsor, nálunk is az lesz, bár nem őz, hanem szarvas, szalonnával tűzdelve, vörösboros fügemustár mártással, zelleres gratin burgonyával. :)
:)nagyon jól hangzik.
A legtöbb családban azért nem vadhús a menü :)
Hmmmm.... kész ízbomba és műalkotás! :)
:) a legtöbb családban nem gasztroblogger a háziasszony :))) és ezt most nem nagyképűségből írtam, hanem mert ez nálam szenvedély.
Ez a recept fellelhető még valahol?pár éve csináltam de most nem találom.
Megjegyzés küldése