2011/03/17

A kenyér evolúciója

Már rég nem került fel recept a blogra és most is csak a képeket hoztam. Vendégem van, itt a mama és a sok utazgatás közben nem nagyon jutott időnk sok újat főzni, fényképezni viszont annál inkább.

Az ötlet Judit fejéből pattant ki, ő hívott minket ételfotó játékra. Fotózásra mindig kapható vagyok és most a mama is éppen kéznél volt egy-két kép erejéig. A paraméterek a képhez adottak voltak. Kellett 2 szelet kenyér (ez saját sütés) , vaj, kés, sótartó, tányér..... hát igen, egy kicsit elrugaszkodtam a kiírtaktól, az enyém amolyan szabadon választott gyakorlat, de mivel nincs nyeremény, ezt csak a magunk örömére készítettük, így ez sem baj. (az elküldött kép, az alsó, legnagyobb; a többi csak kiegészítés)

Egy kép ötletéből rögtön három is született, a kenyér evolúciója a liszttől, a kész kenyéren át egészen a szeletig. A kenyér csodás fotóalany, nem is beszélve az illatáról. Nekem jelenleg az egyik kedvencem kollázsom, ha szabad ilyet mondani saját képre, de remélem ti is élvezitek őket. 



11 megjegyzés:

Almond írta...

Te sütötted a kenyeret? Eszméletlen szép! Nekem a lisztes kép tetszik a legjobban, olyan hangulata van, hogy nem tudom szavakba foglalni (meglestem nagyban).

Vera írta...

Almond,
Igen, én sütöttem, nem egy bonyolult kenyér (dagasztás nélküli).
Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek. :)

Lekvároskukta írta...

Gyönyörű! A képek is, meg a kenyér is.
Tényleg van egy megfoghatatlan hangulata. Nagyon sokáig el tudnám nézegetni :)

Alexandra írta...

Nagyon szép képek. Mint mindig :)

chriesi írta...

Én vagyok Almond, csak rossz ID-val jelentkeztem be. Nincs mese, most már meg kell majd ezt sütnöm, csak sikerül nekem is, ha már dagasztani se kell. :))

Reni írta...

Bizony, hogy élvezzük :)
Rég eltűntél, reméltem, hogy valami pozitív dolog van a háttérben és hogy nincs semmi probléma :)

Gesztenye receptjei írta...

Csodás fotó, nekem is a felső tetszik:-))

Pötipite írta...

Gyönyörű!

BabyDoll írta...

Szia! Pár órája találtam a blogodra, de már visszamenőleg elolvastam minden bejegyzést! Fantasztikus kompozíciók, gyönyörű képek, változatos ételek, és sorolhatnék még rengeteg pozitív jelzőt, de azok sem lennének méltóak ehhez a csodás bloghoz! Gratulálok, és csak így tovább!:)

Vera írta...

Hello Mindenki,

Köszi, örülök, hogy nektek is teszenek a képek. Hamarosan jövök vissza..... :)

Baby Doll,
Igazán köszönöm a bókot, nagyon örülök, hogy érdekel a blogom. :)

Nyuszi írta...

Nagyon csinos a modelled ;) puszilom :)

Related Posts with Thumbnails