Mielőtt teljesen megfeledkeznék a Húsvéti menüről gyorsan felteszem a blogra. A menü talán egy kicsit túlzás, mert gyors, sütőbedobós étel készült, körettel együtt. A mire, a válasz a bárány. Már megint, de másként. A fiatal báránycomb omlós és szaftos, ezer módon tudom variálni és megunhatatlan. Tudom, hogy sokat prédikálok a bárányról, de ha már csak egyszer is megkóstolja valaki aki eddig nem evett, akkor már megérte. Nem csak ünnepnapokon működik a recept, egy szimpla hétvégét is kellően fel tud dobni.
A mostaninak sikerült egy nyári ízvilágot összeállítani. Került hozzá oregánó, fokhagyma és a lényeg, a citrom. Köretnek pedig vele sült újkrumpli készült. Nem csak a hús de a fokhagymás szaft is olyannyira finom volt, hogy még forrón, a konyhában állva eltunkoltuk pár szelet kenyérrel. Hidegen is épp olyan ízletes, mint melegen, csak egy jó pohár száraz bor kell még hozzá.
A receptért kattints a képre:
A receptért kattints a képre:
2 megjegyzés:
Hú, ez nagyon jól néz ki, szeretem nagyon a bárányhúst én is.
Mehetek vacsira??? :-)
Megjegyzés küldése