2011/09/21

Karibi kalácspuding és helyzetjelentés

Nem, még mindig nem főzök, mert éppen itt van a anyu -azaz a mama, ahogy most hívják- és ő áll nálunk a fakanál mellett. Egyszóval el vagyunk kényeztetve. Egyébként sem állok még teljesen a helyzet magaslatán, hogy újra teljes gőzzel ügyködjem a konyhában. Még mindig ismerkedünk a kismanóval és még nem értem teljesen a "nyelvét" de jó úton haladok. Megkezdődött egyébként a kicsi felosztása, vagyis, hogy kire hasonlít. Mindenki magáénak követel egy kis részt belőle, úgyhogy a nap végére örülhetek ha a kisujján a köröm az enyémre hasonlít.

Ez a recept még nyár elején készült, és még van kettő másik is a talomban. Egy újabb variáció a száraz kalács/kenyér felhasználásra, most kókuszos-ananászos verzióban, amolyan karibi módra.

A receptért kattints a képre:


És néhány fotó Csőriről:


All images © Studer-T. Veronika all rights reserved

16 megjegyzés:

bévé írta...

Jaj, de tündéri! Mekkora haja van és van szemöldöke is, ez nagyon ritka! Hát igen, az ismerkedés elég sok időt vesz igénybe, ilyenkor nem is érdemes mással foglalkozni. Jó, hogy van segítséged.

Reni írta...



És ez a fekete hátteres-kiegészítős sorozat is ♥ :)

Marcsi írta...

Gyönyörűséges!!!!!!!!

chriesi írta...

Jaj, de örülök ezeknek a fotóknak!!! Tényleg rengeteg haja van, wow! Nagyon édes és a legalsó fotón úgy alszik, mint egy kis angyal!

Vera írta...

Köszönjük szépen a sok szépet :)
Valóban nagy és sűrű fekete hajunk van. Azt mondják, hogy ég a gyomor ha a babának haja van. Hát a fenéket... nekem 9 hónap alatt csak 3x égett a gyomrom :)

Eszter írta...

Nagyon jó a recept a fotók, mint mindig, de igazából a kismanótól olvadtam el teljesen! Gyönyörű baba! :-)

Zizi írta...

Csodálatos, kis gyönyörűség a kislányod! Gratulálok még egyszer! Boldog babás napokat kívánok minden széppel és jóval! :)

VKI és VMP írta...

Gyönyörűséges!!!! És mekkora haja van!!!!!!!!! Ez nagyon durva, még nem is láttam ekkora frizurát ilyen picinél!
Nekem se égett a gyomrom, pedig Barbi is hajasbaba.

Sok tejet és jó egészséget!!!
Ildi

Névtelen írta...

Gyönyörű a kisbabád! Minden jót Nektek, jó egészséget, boldog babázást kívánk, sok szeretettel:
Judit

Pötipite írta...

Szépséges hajasbaba!!! :)

Eva írta...

gyönyörű a kislányod, Vera! Jó ismerkedős/felfedezős napokat kívánok nektek :)

á la carte kulinaria írta...

Nagyon édes és gyönyörű ezeken a fotókon is! Nagyon szép napok, hetek, hónapok, évek várnak Rátok :)))) és BéVé-nek igaza volt, valahol láttam, hogy írta, rettenetesen hamar elröpül az idő és utána olyan nehéz visszaemlékezni... most hogy Tami dumál, nem is tudom visszaidézni milyen volt, amikor még nem...pedig nem volt olyan régen, csak hónapokban mérhető.

Jenis írta...

Húha! Gyönyörű pici!
Köszönöm, hogy feltetted ezeket a gyönyörű képeket! És pont a szülinapomon... Csodás ajándék. :)

Csibe írta...

Gyönyörű kis hajas baba :)

Eva írta...

Csodás ez a baba, óhatatlanul is mosolyt varázsol az ember arcára. Gratulálok! Élvezz ki minden percet,... MI ráérünk. Addig szemezgetünk a már meglévő receptekből. Apropó, a múltkor megcsináltam a fahéjas csigát és osztatlan sikert aratott. Köszi! Szép napot! :-)

Vera írta...

Köszi mindenki :)

Related Posts with Thumbnails