2011/10/28

Puffancsok



Csak gyorsan-gyorsan, mert szalad a ház. Főzök-mosok-takarítok, vendégem lesz és Morzsi is mindjárt felébred. Itt tartozom egy kis magyarázattal. Morzsi, azaz a kislányom..... Kutyaneve lett, mondanom se kell nem vagyunk normálisak. Ez különösen igaz anyura akitől a név származik. Annyi minden történik mostanában, hogy alig érem utol magam és mindjárt itt van a Karácsony... Igen, az az 58 nap az semmi, én például alig emlékszem az elmúlt 2 hónapra, szinte egy pillanat alatt illant el. Tehát már tervezem a menüt, rágnivalókat, sütiket az ünnepre, csak legyen is rá időm.

Dióhéjban arról ami történt: Fotózni fotózom elég sokat, hamarosan megosztok veletek egy hírt is, már csak 2 hét. A Getty Images oldalán immár 153 képem vár eladásra, Hipp Hipp hurrá.... és folyamatosan bővül a portfolióm. És akármennyire is hadakoztam ellene immárom van egy Facebook oldalam, ami elsősorban a fotók miatt jött létre. Új képeket, projektek ott fogok veletek megosztani a jövőben, ajánlom mindenkinek, hogy nézzetek be oda gyakran. Ennyi minden mellett csak egy kis harapnivalóra futotta most. Semmi faxni csak elővettem a jól bevált leveles tésztát és kecskesajttal töltöttem. Kanapénak, de akár saláta mellé is nagyon finom. Ha nem szeretitek a kecskesajtot, akkor próbáljátok ki a chorizo, Manchego, aszalt paradicsom trióval.

És jöjjön egy felkérés: Keresek egy grafikust, aki kedvező áron tervez nekem logót. Az ötlet megvan, már csak éppen megvalósításra vár! 


A receptért kattints a képre:


All images © Studer-T. Veronika all rights reserved

8 megjegyzés:

chriesi írta...

Lenyúltam egyet! :))

Eva írta...

Hűű, vártam már a puffancsot! megyek is lájkolni és várom a híreket. Nagyon szeretem a képeidet, Vera, főleg azért, mert nemes egyszerűségük van, nincsenek agyontömve színnel, étellel, hanem izlésesek és ízletesek! Sok sikert, bármi is jön :)

Vera írta...

Noémi,
Vidd, majd cserébe nyúlok a macaronokból :)

Vica,
Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esik amit írtál.
Beszereztem az LR-t, vettem könyvet is hozzá, de eddig még nem jutottam el odáig, hogy ténylegesen használjam... :)

Foodafok írta...

Szeretem azt amit csinálsz. Gyönyörűek ezek a puffancsok.

edina írta...

Szia!Régóta olvaslak,a párom megpróbálná megcsinálni a logódat,így télen jobban ráér a tervezgetésre,neki ez kihívás lenne,ha elküldöd körülbelül mit szeretnél megrajzolja,és ha tetszik a Tiéd. edina

Vera írta...

Foodafok,
köszi

Edush,
szuper, beszéljünk róla. Add meg ez email címeteket és jelentkezem

edina írta...

Jó,jó örülünk :D.Ideírjam,vagy üzenetben?
edush

Vera írta...

az emailre jobb :
veronikastuderphoto@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails