2012/01/04

Joghurtos burgonya saláta és egy új év


Helló 2012 és boldog Új Évet nektek! Egy új év, egy új kezdet, tele reménységgel, várakozással. Az új év olyan mint egy üres papír, egy új napló. Minden év egy új kezdet tiszta lappal, (legalábbis annak tűnik). Remélem, hogy ez az év is tele lesz újdonsággal, meglepetésekkel, sok sok nevetéssel... de ha "csak" olyan jó lesz, mint a tavalyi év, már annak is nagyon fogok örülni.

Biztosra veszem, hogy az ünnepek alatt mindenki degeszre ette magát finomabbnál finomabb falatokkal. Az biztos, hogy én mostanában nem tudok komolyabb ételre még ránézni sem, éppen ezért kezdjük ezt a remek évet egy könnyű joghurtos salátával. Krumpli, joghurt, citrom és amikor már azt hinnéd nem lehet jobb, a kapribogyó  egy csavarral levesz a lábadról. 

 
(a receptért kattints a képre)


All images © Studer-T. Veronika all rights reserved

6 megjegyzés:

bévé írta...

Hű, de gyönyörű, ráadásul lila krumpliból! :). Köszönöm a tippet, épp van is itthon 4 kiló belőle, mert a nálunk tartott szilveszteri buli különféle betegségek miatt lényegében elmaradt és rajtam maradt a lila krumpli. :(

chriesi írta...

Nyamm! Palacsintán, és krumplisalátán le tudnám élni az életem. :)))

Unknown írta...

Boldog, egészséges és sikeres új évet Neked ill. Nektek is!
Tetszik, hogy nem majonézes a saláta. Honnét jött az ötlet, hogy a kapribogyót olajban megsüsd? Ez a kapris olívaolaj felkeltette az érdeklődésemet ;)

Csibe írta...

Vera, nektek is boldog új évet! ...a saláta pedig igazán jól hangzik, köszi.

Vera írta...

Vera,
mit terveztél a krumoliból eredetileg?

Noémi,
palacsinta.... már megint legalább egy fél éve nem ettem..

Orsi,
köszi :)

Robi,
a kapribogyós dolog nem az én ötletem. Karácsonykor futtában hallottam az RTL Livingen. Ha minden igaz Jamie Oliver műsorában.

Dolce Vita írta...

BUÉK!

Related Posts with Thumbnails