Ma jelenik meg a februári Éva magazin. A remek cikkek mellett érdemes egy pillantást vetni a Nagykanál és Kiskanál receptekre is. A felnőtteknek halas a gyerekeknek könnyű tojásos receptekkel rukkoltunk elő ebben a hónapban.
Íme egy kis ízelítő a képekből:
Íme egy kis ízelítő a képekből:
3 megjegyzés:
Gratulálok a képekhez és a receptekhez! Nagyon jó lett! A levest biztos el fogom készíteni. Kedvencem a Szent-Jakab kagyló. A receptben nem írtad, de a levest mivel locsoltad meg? Azzal a vajjal, amiben a kagylót sütötted?
Igényes képek és jó receptek.Gratulálok.puszi Anya
Kriszta,
nagyon köszönöm:)
sima olívaolaj, de ez a vajas ötlet nagyszerű, nekem eszembe sem jutott!
Anyu,
irulok-pirulok :)
Megjegyzés küldése