
Mivel ilyen formán nem volt szarvasgombám, enni viszont kellett valamit a tésztával, elővettem a szarvasgombás olajat és azt locsoltam rá. Megmentette a vacsorát, de friss gombával még jobb lett volna. Az ételről nincs kép, mivel ennyi erővel egy szimpla sós vízben kifőtt tésztát is fényképezhettem volna. Viszont fennt látható a kis mocsok, és a megmentő.
A receptet azonban érdemes kipróbálni. Vannak csupasz tészták, hát ez még annál is csupaszabb. Ezt egy olasz étteremben ettem, ahol egy hatalmas parmezánba dobták a tésztám, és utána igazi szarvasgombát reszeltek rá.
Szarvasgombás fettucine
Hozzávalók (2 főre):
25 dkg tészta
10 dkg parmezán
szarvasgomba
só
bors
A tésztát sós vízben kifőzöm, és forrón hozzáadom az apróra reszelt permezánhoz, és elkeverem vele. A parmezán szépen elolvad, és finom krémes lesz. Szarvasgombát reszelek rá, és frissen őrölt borssal ízesítem.
Mivel nincs ételfotó, kárpótlásul küldök egy kis tavaszt mindenkinek.



2 megjegyzés:
Bizony ennek a befőttnek már én is bedőltem. Az utolsó kép az eszméletlen!!
De jó, hogy nem vagyok egyedül! :) Köszi. Remélem lassan a kertem is kivirágzik!
Megjegyzés küldése