2010/06/16

Zöldborsós "kenyér"

Talán valahogy másképp kellene elneveznem ezt a receptet, mivel ez nem is kenyér. Talán a "zöldborsós sós sütemény" név sokkal inkább passzolna hozzá. Egy könnyű, nyári étel. Olyannyira könnyű, hogy már majdnem szufléra emlékeztet. Nagyon gyorsan elkészül, gyönyörűen szeletelhető, fogyasztható magában vagy salátával is. Nem utolsó sorban pedig roppant dekoratív és vidám az egész borsószemektől, ezért vendégekenk is kiváló előétel lehet.

A mai recept a Gasztrotippen olvasható, egy rövid történettel együtt, a zöldborsóról.

2 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Minden esetre nagyon szép! Eszembe jutott, hogy egyszer egy étteremben ilyen borsós muffint adtak köretként valami tejszínes csirkeraguhoz. Szóval köszi, hogy eszembe juttatad!

Vera írta...

Ági, szuper ötlet, köszi. Tényleg jópoja lehet úgy is.

Related Posts with Thumbnails