Tipikus könnyű, egyszerű de mégis különleges nyári étel. Sok gondunk nincs vele, csak be a paprikát a sütőbe, felkockázni, ezt-azt rálocsolni és tálalni. Én a pirítósra és a rukkolára esküszöm mint kísérő, de persze miért is ne lehetne partnere a sült húsnak.
A menta ad az édes paprikának egy frissítő felhangot. Talán lehetne még ilyen-olyan zöldfűszerrel is párosítani a menta mellett, de szerintem így pont megfelelő. Semmi fakszni, nem kell túlbonyolítani, különösen az ilyen egyszerű nyári ételeket nem érdemes.
A receptért kattints a képre:
© Studer-T. Veronika all rights reserved
1 megjegyzés:
hú, nagyon jól néz ki! és főleg egyszerű!
egyszer csináltam már ilyet tésztához, és akkor grillserpenyőben sütöttem, úgy is működött... és teljesen elképedtem, hogy tényleg le lehet szedni a héját.
üdv,
á
:)
Megjegyzés küldése