Hello mindenki! Ismét beugrottam köszönni és leporolni a blogomat. Teljesen berozsdásodtak az ujjaim is, folyamatosan melléütök a billentyűknek. Dióhéjban minden rendben van nálunk, a házat nem sütemény hanem tej illat lengi be manapság és kismanó is köszöni jól van. Attól persze hogy nem jelentkeztem a blogon még nem unatkoztam. Egy egész sorozatot fényképeztem ide meg oda és már eljutottam oda is, hogy újra valami recepten töröm a fejem, egyszóval kezdek belerázódni a dolgokba.
Ez a recept nem új, már egy ideje őrizgetem. A könnyű, finom, aromás kis golyók tökéletesen passzolnak az őszi időjáráshoz. A tésztája engem a fánkra emlékeztet, azért is a cím. Az eredeti recept a Lust auf Genuss magazin egy ősrégi számából származik, de attól még nagyon is finom.
A receptért kattints a képre:
All images © Studer-T. Veronika all rights reserved
5 megjegyzés:
jo, hogy jottel, Vera es orulok, hogy a picur is jol van.
ez a recept valami csucs megint, a fotokrol nem is beszelve! megkellsutni recept ez. koszi!
Szia Vica,
lassan de biztosan újra felveszem a fonalat :)
örülök, hogy tetszik a recept, gyorsabban elkészül, mint egy fánk szerintem
Húú, ezt már nagyon vártam! Eszmétlen guszták, de ez nem igazság, hogy mindig egy újabb és újabb fotódba zúgok bele. Emlékszel, anno még a citromosat akartam feltenni a "majd nagy konyhámba", de szerintem most már simán kitapétázhatom az egész házat! :))
Szia Vera! Szoktam követni a blogod, de nem vagyok az a kommentelős fajta (pont egy blogger mond ilyet!) :)
Gratulálok a picurhoz és sok egészséget kívánok!
Egyébként ez a fánk - hát tudod nem eszek fánkot a diéta miatt, de emiatt most igencsak bűnözésre adnám a fejem! :) Jól néz ki nagyon - mint mindig! Csak így tovább a "belerázódást"!
Kedves blogszerző!
Farsangi összeállításunkál közzétettük receptedet természetesen forrásmegjelöléssel.
www.balintcseppek.hu
Megjegyzés küldése