2011/10/11

Fánk olívaolajjal


Hello mindenki! Ismét beugrottam köszönni és leporolni a blogomat. Teljesen berozsdásodtak az ujjaim is, folyamatosan melléütök a billentyűknek. Dióhéjban minden rendben van nálunk, a házat nem sütemény hanem tej illat lengi be manapság és kismanó is köszöni jól van. Attól persze hogy nem jelentkeztem a blogon még nem unatkoztam. Egy egész sorozatot fényképeztem ide meg oda és már eljutottam oda is, hogy újra valami recepten töröm a fejem, egyszóval kezdek belerázódni a dolgokba.

Ez a recept nem új, már egy ideje őrizgetem. A könnyű, finom, aromás kis golyók tökéletesen passzolnak az őszi időjáráshoz. A tésztája engem a fánkra emlékeztet, azért is a cím. Az eredeti recept a Lust auf Genuss magazin egy ősrégi számából származik, de attól még nagyon is finom.

A receptért kattints a képre:

All images © Studer-T. Veronika all rights reserved

5 megjegyzés:

Eva írta...

jo, hogy jottel, Vera es orulok, hogy a picur is jol van.
ez a recept valami csucs megint, a fotokrol nem is beszelve! megkellsutni recept ez. koszi!

Vera írta...

Szia Vica,
lassan de biztosan újra felveszem a fonalat :)
örülök, hogy tetszik a recept, gyorsabban elkészül, mint egy fánk szerintem

chriesi írta...

Húú, ezt már nagyon vártam! Eszmétlen guszták, de ez nem igazság, hogy mindig egy újabb és újabb fotódba zúgok bele. Emlékszel, anno még a citromosat akartam feltenni a "majd nagy konyhámba", de szerintem most már simán kitapétázhatom az egész házat! :))

Névtelen írta...

Szia Vera! Szoktam követni a blogod, de nem vagyok az a kommentelős fajta (pont egy blogger mond ilyet!) :)
Gratulálok a picurhoz és sok egészséget kívánok!
Egyébként ez a fánk - hát tudod nem eszek fánkot a diéta miatt, de emiatt most igencsak bűnözésre adnám a fejem! :) Jól néz ki nagyon - mint mindig! Csak így tovább a "belerázódást"!

Bálint Cseppek írta...

Kedves blogszerző!

Farsangi összeállításunkál közzétettük receptedet természetesen forrásmegjelöléssel.

www.balintcseppek.hu

Related Posts with Thumbnails