2010/10/23

Karácsonyi adománygyűjtés

Kedves Blogolvasóm!

Még a nyár folyamán egy roppant megtisztelő felkérést kaptam a Kifőztük magazin egyik szerkesztőjétől, Szepytől. A levélben felkért, hogy járuljak hozzá egy recepttel a Kifőztük magazin karácsonyi különszámához, amely jó cél érdekében készül.  Erre a kérésre nem lehetett nemet mondani, hiszen jó cél érdekében még sütni-főzni is jobban esik.

A kiadvány elkészült, 115 blogger közös munkájának eredménye, amelyben karácsonyi ételek, italok, karácsonyi gasztro- és kézműves ajándékötletek kaptak helyet.
Magyarországon több tízezer gyerek él a szüleivel, családjával olyan szegénységben, amelyet elképzelni sem tudunk. Az adománnyal őket segítitek/segítjük majd, hogy karácsony alkalmával az ő asztalukra is finom ételek kerüljenek idén. Adni mindig jó, karácsonykor pedig még jobb érzés másokon segíteni.

A receptkönyv regisztráció és adományösszeg után tölthető le. Nincs minimum összeg, minden egyes forintnak örülnek majd a rászoruló családok. A befolyó adományokból vásárolt élelmiszer a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével jut majd el a rászoruló gyerekek és családjuk számára.

Az élelmiszerek átadásáról képek is készülnek majd, így láthatjuk a gyerekek és családok boldog arcát amikor átveszik az ajándékot, amelyhez a ti segítségetekkel juthattak hozzá.


Segíts te is, hogy az idén még több gyermeknek és családnak legyen valóban boldog a karácsonya!



A kiadvány innen tölthető le, vagy kattintsatok az oldal szélén lévő karácsonyfára.
A lenti képre kattintva belelapozhattok a magazinba.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails