![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtutpEikN0GG50RgkAmK320zqXr_WpehVGG6TZyDzGvHlbVOWo6qS8D1PPnc8J82SKFHuAU5vQvNooqC9bpOCNvXE9w9aHDAKmhozV52uyXS_ekvhBgCFRL_wBeiGrCFWqdlhn_8AwSKWk/s400/Majdnem_gomba.jpg)
Mivel ilyen formán nem volt szarvasgombám, enni viszont kellett valamit a tésztával, elővettem a szarvasgombás olajat és azt locsoltam rá. Megmentette a vacsorát, de friss gombával még jobb lett volna. Az ételről nincs kép, mivel ennyi erővel egy szimpla sós vízben kifőtt tésztát is fényképezhettem volna. Viszont fennt látható a kis mocsok, és a megmentő.
A receptet azonban érdemes kipróbálni. Vannak csupasz tészták, hát ez még annál is csupaszabb. Ezt egy olasz étteremben ettem, ahol egy hatalmas parmezánba dobták a tésztám, és utána igazi szarvasgombát reszeltek rá.
Szarvasgombás fettucine
Hozzávalók (2 főre):
25 dkg tészta
10 dkg parmezán
szarvasgomba
só
bors
A tésztát sós vízben kifőzöm, és forrón hozzáadom az apróra reszelt permezánhoz, és elkeverem vele. A parmezán szépen elolvad, és finom krémes lesz. Szarvasgombát reszelek rá, és frissen őrölt borssal ízesítem.
Mivel nincs ételfotó, kárpótlásul küldök egy kis tavaszt mindenkinek.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXK-EK1x3nnzEfj6BnM6i-0unqVp1vT-kiO7gquIHvqXpg9ITLJh1-cG1WVefYlnie6bvpW9MfEkgZybvhii4zwqJcvmmNJ5MJonho7se_bmaAe31SsUFFFyDXBmaKhn5pFa9xFUgaKqoW/s400/Foryou.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9HoP1syfwuEvp8PV6mXnlGJOsOWFNP-llJlTG622zq_yqfUCVMkTSOzm_faBA4uHgutvZlwGj9qPdmEshPho22VPbwtyDxFV0lp87z19vor20u9TtR6BmN5MgqdOWpcWl-GX8mCMQ3vBU/s400/%C3%89bred%C3%A9s.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjh15PMa3hWnFcP2ZUcSJIK5CNIShccVyODuNLf8LpThA23ze5kIatJGkWCnhNXWtcnk4gMxAdhEVpb2ZIzzUHnQCqfgrTPFoZH9wOmFILehryV7jJ2S6wB0PjYxYNeRY8E4wWHSqCnLNys/s400/Csal%C3%A1d.jpg)
2 megjegyzés:
Bizony ennek a befőttnek már én is bedőltem. Az utolsó kép az eszméletlen!!
De jó, hogy nem vagyok egyedül! :) Köszi. Remélem lassan a kertem is kivirágzik!
Megjegyzés küldése