2012/03/20

Ötéves az Éva magazinAz új ötéves szülinapi ÉVA magazin csütörtöktől az újságárusoknál, benne -többek között- bárány Húsvétra, füstölt tojás és egy szülinapi torta :) Csábítóan hangzik, nem igaz?!


És akkor a szokásos ízelítő:7 megjegyzés:

Erika írta...

Nagyon szép képek, guszta minden!:)E-mail címed van ahova lehetne írni (lenne egy kérdésem)?

Vera írta...

hogyne :) veronikastuderphoto@yahoo.com

Patricius Winery írta...

Kedves Gasztroblogger!

Díjaznánk a főztödet! Íme egy igazán Neked való kihívás: áprilisban egy karton, azaz hat palack kiváló Patricius bort nyerhetsz, ha elkészíted és posztolod a blogodon a borhoz szerinted legjobban illő borfalatot!

Minden héten másik borhoz várunk recepteket, Te kiválasztodki a bort, amihez főzöl majd, mi pedig térítésmentesen elküldjük azt Neked.

3 kritériumot kell teljesítened a borfalat elkészítésénél:

• ízvilágában legyen az adott borhoz illő
• legyen fingerfood jellegű (ne kelljen hozzá tányér és „komoly” evőeszköz)
• szezonális hozzávalókat is használj
Ha szeretnél résztvenni a versenyben, a következőket kell tenned:
• Írd meg MÁRCIUS 26-ig az info@patricius.hu e-mailcímre, hogy az alábbi borok közül melyikkel szeretnél főzni és ne felejtsd el megadni a postázási címedet! A boroknál adj meg preferencia sorrendet, mert boronként 10 palack a verseny rendelkezésre álló keret, így ha az általad megjelölt bor már elfogyott, akkor az általad sorban megjelölt következő bort küldjük helyette.

• Mi elküldjük Neked a bort március 31-ig.- sem a borért, sem a szállításért nem kell fizetned!

• Te készítsd el a borhoz illő borfalatot, amit fotóval és receptleírással posztolj a blogodon az adott bor versenyhetének utolsó napjáig, majd küldd el a recept linkjét a fenti e-mailcímre.

• Növeld a nyerési esélyeidet és posztold a recepted linkjét a Patricius Borház Facebook oldalán is és szavaztasd meg a barátaiddal, mert az adott héten a legtöbb lájkot kapott recept készítője is nyer majd egy palack bort, sőt a FB oldalon az adott heti szavazók között is kisorsolunk egyet!

Versenyhetek és Borok
Április 2 – Április 8. Patricius Tokaji Furmint 2010 /száraz
Április 9 – Április 15. Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2009/száraz

Április 16 – Április 22. Patricius Tokaji Késői szüretelésű Katinka/édes

Április 23 – Április 29. Patricius Tokaji 4 puttonyos aszú 2003/édes

Bízunk benne, hogy kellőképpen felcsigáztunk! Ha szeretnél részt venni a versenyben, látogass el a Fűszer és Lélek gasztroblogra a részletekért, a blogon áprilisban minden héten megtalálod majd az eredményeket és egy-egy inspirációs receptet az adott hétre!

Üdvözlettel: Fűszeres Eszter és a Patricius Borház

Csibe írta...

Éééés igen, ott a torta :)) ...magazin beszerezve! Gratulálok!

Vera írta...

Orsi,
és a recept hogy tetszik? és a többi kép? :)

zazálea írta...

azért nehéz kommentelni, mert minden post alá ugyanazt tudom csak írni, az meg úgy unalmas. bár az si igaz, hogy a táskáim esetén nem bírom megunni a szép szavakat,ezért akkor ideírom, Veronika:
fantasztikusak a képek, az ízek, a csodák, fantasztikusak. napestig nézegetem is őket.
:)

Vera írta...

Zazálea,
nagyon köszönöm :)
tudom tartozom neked egy magyarázattal a citrom mousse képhez, de mostanában nem volt rá időm újra felállítani a szettet. A lényeg, hogy balról volt egy nagy ezüst derítőlap, és nagyon szűrt fénynél fotóztam.

Related Posts with Thumbnails