2011/04/10

Heti menü



Pár hónapja kaptam egy nagyon kedves levelet Boritól. Hát nem ismeritek? Mondom, Boritól, a Kétkerétkem ételfutár "szakácsnőjétől", aki igazából grafikusnak tanul. Már ebből is gondolhatjátok, hogy nem egy szokványos ételfutár szolgáltatóról van szó, mert ők mások és történetük sem mindennapi.

Az egész ott kezdődött, hogy barátoknak nagy mennyiségben kezdett főzni és azóta már a barátok barátainak is ő tömi tele a hasát. De itt a történetnek még messze nincs vége, mert már egy kétkeréken működő cég lett a kezdeti főzőcskéből amit egy lelkes fiatal csapat vezet. És ez még mind nem elég, mert egy zöld, környezettudatos vállalkozásról van szó, ami valljuk be, még nálunk sajnos nagyon ritka. (többet a cégről itt, itt és itt olvashattok)

Tehát megkeresett egy kedves levélben, hogy válogathatnának e a receptjeimből a menüjükbe. Az nem is kétséges, hogy mit válaszoltam és már ott tartunk, hogy jövő héten, Április 11-16-ig az én ételeim szerepelnek a Kétkerétkem menüjén. Remélem mindenkinek ízlik majd a lencse, vagy a padlizsán pesto, az amaretti süti és a csokoládé-bomba miatt persze kevésbé aggódom.

Ha valaki náluk rendel a jövő héten, írjon egy emailt, hogy tudjam hogyan ízlettek a receptjeim.

4 megjegyzés:

Pötipite írta...

Gratulálok!
Olvastam már róluk, nagyon tetszik, jó kis vállalkozás! :)
Tavaly pont így hordtam a Páromnak az ebédet. :)

Zsuzsanna írta...

Annyira tetszik ez a kép. Teljesen felrúgja azt a hajdani szabályt, hogy "papírban nem tálalunk", de nagyon étvágygerjesztő!

Vera írta...

Kati,
Remélem ízlik majd a megrendelőknek...
Minden elismerésem azé aki biciklizik egy nagyvárosban...

Zsuzsanna,
Köszi.
A képen nincs ilyen szabály, éppen abba teszem amiben szerintem illik a hangulathoz.

Kati írta...

Hangulatosak nagyon a fotóid, tetszenek.

Related Posts with Thumbnails